Human Dynamics

Human Dynamics® biedt fundamentele tools die het zelfbewustzijn en de ontwikkeling op een professionele en persoonlijke manier bevorderen, door mensen te leren communiceren en effectief samenwerken. 

Individuen, gezinnen, gemeenschappen, teams en organisaties kunnen allemaal profiteren door te leren over het kader en de fundamentele concepten van de menselijke dynamiek. Door deze concepten leert men over aangeboren verschillen in hoe we leren en toegang hebben tot onze informatie, hoe we van nature communiceren en ons relateren tot anderen, in groepen werken, problemen oplossen, onze gezondheid behouden, emotioneel reageren en hoe we groeien gedurende ons hele leven.

Onze cursussen en programma’s worden aangeboden in verschillende landen verspreid over de hele wereld.

De kennis en tools die organisaties ontvangen, bieden een enorm voordeel wanneer mensen zijn getraind in Human Dynamics. De hele cultuur van een organisatie verandert als mensen zelfbewustzijn ontwikkelen. Dit nieuwe bewustzijn stelt mensen in staat om te communiceren en op een productieve en harmonieuze manier samen te werken om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

Voordat enige "live" training van Human Dynamics zal plaatsvinden, volg alstublieft "Human Dynamics® - An Introductory Course" hieronder. Schrijf u nu in en begin uw reis naar Zelf-Ontdekking.

Human Dynamics Online Cursus

Schrijf u nu in

Schrijf u nu in voor de introductiecursus

In deze introductiecursus (in het Engels), wordt u meegenomen op een ontdekkingsreis die u zal voorzien van transformerende nieuwe kennis over het innerlijke functioneren van mensen. Deze nuttige en praktische kennis zal van grote toegevoegde waarde zijn in alle aspecten van uw persoonlijke leven en uw beroepsleven. 

U leert over innerlijke verschillen in de manieren waarop mensen overal, ongeacht leeftijd, ras, cultuur of geslacht, van nature zijn “ontworpen” om de wereld te ervaren; denken, plannen en leren; voel emoties; communiceren en zich relateren tot anderen; en bezig zijn met activiteiten en projecten. Omdat dit verschillen zijn in innerlijke processen, zijn zij vaak onbekend, en leiden daardoor vaak tot misverstanden en onderlinge frictie. Een gebrek aan bewustzijn en begrip van deze verschillen leidt ook vaak tot een onvermogen om op succesvolle manier samen te werken met anderen. Wanneer zij echter herkend en begrepen worden, staat de weg open naar meer succesvol lesgeven, opvoeden, opbouwen van relaties, samenwerken in teams en leiderschap.

Deze cursus gebruikt slides met gesproken commentaar, films en boeiende oefeningen om u de fundamentele principes van Human Dynamics® te leren. De cursus bevat ook films die demonstreren hoe Human Dynamics Training buitengewone resultaten heft geproduceerd (zowel in de Verenigde Staten als Internationaal) op het gebied van organisatieontwikkeling, gezondheidszorg en onderwijs – op scholen van verschillende niveaus, van kleuterklas tot de middelbare school, inclusief programma’s voor de persoonlijke ontwikkeling van jongeren en risicojongeren.

Schrijf u nu in voor de introductiecursus

Zodra u de cursus “Human Dynamics – An Introductory Course” voltooid heeft, neemt u alstublieft contact met ons op voor meer informatie over een training met een van onze erkende trainers.

 Begin uw ontdekkingsreis nu!

 

Fotolia_154247468_Subscription_Monthly_M.jpg

Human Dynamics® is een geldig handelsmerk in de Europese Unie in eigendom van en beheerd door Human Dynamics International. Het gebruik van dit handelsmerk zonder toestemming is een overtreding van het internationaal handelsrecht. Als u ongeoorloofd gebruik van dit handelsmerk constateert, neem dan alstublieft contact met ons op: info@humandynamics.com